Vi erbjuder färg av högsta kvalité i Vänersborg

 Vi erbjuder ett stort utbud av färg i vår butik i Vänersborg. Vare sig det är ditt vardagsrum, fasad, din båt eller något annat du vill sätta färg på så hjälper vi dig gärna med det. Välkommen till vår färgbutik i Vänersborg och inspireras eller fråga om råd av vår kunniga personal.
 
Bra färg gör jobbet roligt
Färg kan bokstavligt talat sätta färg på tillvaron! En gammal möbel som har stått ståendes kan med hjälp utav en ny kulör bli riktigt trendig och en ny favorit möbel i hemmet. Eller kan ditt alldagliga sovrum plötsligt kännas som ett lyxigt hotellrum med hjälp utav en ny väggfärg. Vilket projekt du än är igång med att starta har Färg & Tapetlagret rätt målarfärg för dig!
 
Målarfärg för både inomhus och utomhus
Vi har produkter för både projekten inomhus och utomhus. Du hittar bland annat oljefärger, betsar och lacker för utomhusbruk. Hos oss får du alltid rätt målarfärg till rätt område.
 
Leverantörer
Våra leverantörer till butiken i Vänersborg är Jotun, Nordsjö färg, Hagmans, Cuprinol, Herdins och Wibo. Bra att veta är att vi erbjuder hela Jotuns färgsortiment, det ger ännu mera att välja på! Vi vet att det kan vara svårt att hitta den rätta kulören. Därför erbjuder vi färgprover som du gärna får låna hem för att du ska kunna hitta just den rätta kulören som du har tänkt dig.
 
Tips och råd av vår kunniga personal
I vår färgbutik i Vänersborg hjälper vi dig gärna med råd och tips av vår erfarna personal på bland annat vilken målarfärg som passar till vilket område eller kan du bli inspirerad och uppmuntrad till nya projekt. I vår färgbutik i Vänersborg hittar du alla tillbehör du kan tänkas behöva för att uppnå ett proffsigt slutresultat. Du hittar allt från markeringstejp, rollers samt penslar i flera storlekar. Rätt teknik gör också att slutresultat blir som du hoppats på. Vår kunniga personal hjälper gärna till och ger råd. Vi kan allt om färg! 

Våra leverantörer på färg

Klicka på loggan för att komma till respektive leverantörs hemsida.

Vi har hela Jotuns sortiment av färg.

Nordsjö färg

Från Hagmans har vi golvfärger och produkter för tak, såsom takpannelasyr mm.

Vi har ett litet sortiment ifrån Cuprinol av ädellasyrer och oljor för utebruk.

Herdins betser och lacker finns i vårt sortiment, vi har även deras golv och takprodukter.

Linoljefärg finns för beställning