Stort utbud av golv i Vänersborg

Färg & Tapetlagret erbjuder dig ett stort utbud av golv i butiken i Vänersborg. Vi har det mesta inom trägolv, parkett, laminatgolv, klickgolv, plastmattor och heltäckande mattor att välja mellan från flera av de ledande tillverkarna. Till vår butik i Vänersborg är du välkommen att bli inspirerad. De flesta av våra golv kan vi få hem på två till tre dagar.
 
Laminatgolv
Ett laminatgolv är både slittåligt, praktiskt och har en hållbar yta vilket passar familjer med barn eller djur då det är ett otroligt slit tåligt golv.
 
Parkett och trägolv
Parkett eller trägolv blir oftast vackrare med tiden och ger golvet en levande känsla. Det går även behandla såsom att slipa eller olja in.

Click vinyl
Click vinyl är ett utmärkt golv att använda i hall och kök då det är tåligt mot vatten. Det är även enkelt att installera, hållbart och ljuddämpande. Golvet går att lägga direkt ovanpå ditt nuvarande om det har en plan yta. Inga speciella verktyg eller lim krävs eftersom det installeras med klicklås.
 
Klinker
Vi erbjuder klinkers i flera färger, former och storlekar. Klinker är slittåligt och passar både i badrummet, hallen eller varför inte till utomhus duschen.
 
Plastmattor
Vi har våtrumsmattor i flera kulörer och mönster till ditt badrum. Det är ett bra alternativ till dig som vill ha ett lättstädat och prisvärt badrum.
 
Heltäckande mattor
Skapa hotell känsla i sovrummet med hjälp av heltäckningsmatta. Vi erbjuder hög kvalité och stort utbud av färger.
 
Kontakta oss för råd och tips om ditt golv
Vår personal på Färg & Tapetlagret har mer än 20 års erfarenhet och hjälper gärna dig med allt du kan tänkas undra om just ditt golv. Både ifall du ska byta ut eller helt enkelt fräscha upp ditt nuvarande. Vi hjälper gärna till och vägleder dig gärna om vilket golv vi tror passar just dig och dina behov samt vilka material och tillbehör du kan behöva till just ditt golv.

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.