Click Vinyl

Clickgolv med vinylyta. Det är inte bara utseendet som gör det till ett utmärkt val. Det är tåligt mot vatten och passar därför utmärkt även i kök och hall. Det är också enkelt att installera, hållbart och ljuddämpande. Du kan lägga golvet direkt ovanpå ditt nuvarande golv om det har en plan yta. Inga speciella verktyg eller lim behövs eftersom golvet installeras med klicklås. Titta gärna vidare på våra leverantörers sidor:

Våra leverantörer

Klicka på loggan så kommer du till respektive leverantörs hemsida!

Vinyl är ett av våra mest populära golvmaterial i Sverige och så har det varit sedan 1970-talet. Vinylgolv för dig som vill ha ett lättskött golv med god komfort som passar i hemmiljö. Våra kollektioner har en vackert präglad yta, är lätta att rengöra och installera.

 

Ytan är mycket naturtrogen, mönstren är eleganta och trendiga och sätter en fantastisk prägel på ditt golv. Vinylstavarna kan helt enkelt klickas i varandra, och en ny, behaglig miljö har skapats. Golvet är bekvämt och verkar ljuddämpande, samtidigt som det tål vatten. Se själv hur enkelt det är att lägga.