Kakel för alla hem

kakel vänersborg kakel vänersborg

Färg & tapetlagret i Vänersborg erbjuder ett stort utbud av kakel och klinkers. Vi har fina visningsmontrar som inspirerar och uppmuntrar till nya projekt. Hos oss hittar du mängder av olika mönster och både små och stora plattor. Vi hjälper dig att beställa hem de produkter du söker och de flesta kan vi få hem på mellan två till tre dagar. På Färg & Tapetlagret i Vänersborg hjälper vi gärna till med råd och tips inför din renovering.
 
Stor variation av kakel och klinkers
Med kakel och klinkers får du verkligen sätta din fantasi på prov. Vare sig det är till ett badrum, kök, vardagsrum, utomhusduschen eller till hallgolvet så finns det otroligt mycket material, färger, former och sorter att välja på. Välj allt mellan klassiskt enfärgat, små kakelplattor i gråa toner eller varför inte mönstrat i marockansk stil. Det finns massor! Klinkers är ett hållbart material som tål slitage och ger en lyxig känsla vart du än väljer att ha det. Vi erbjuder kakel och klinkers från några av Sveriges största leverantör, så som Konradssons Kakel, Miljöagenturer, Golvabia och Höganäs.
 
Fråga vår kunniga personal
Tänk på att välja klinkerplattor som tål värme om du vill ha golvvärme under klinkerplattorna. Om du undrar över vilket kakel eller klinker du kan använda till vilket område så fråga gärna vår kunniga personal i butiken.
 
Tips till badrum
Stora kakelplattor passar bäst i ett stort badrum, då det i ett litet badrum kan göra att badrummet upplevs mindre än vad det är. I ett litet badrum är det även smart att använda ljusa kakelplattor då det gör att rummet upplevs större. Välj ett golv som inte blir halt när det blir vått. Tänk även på att montering av kakel och klinkers i ett badrum måste ske korrekt, det kan vara bra att anlita en fackman. Lycka till med ditt kakel!
 

Våra kakel o klinkerleverantörer

Klicka på loggan så kommer du till respektive leverantörs hemsida.

 

Konradssons Kakel är en av Sveriges ledande leverantörer av kakel, klinker och tillbehör. I butiken finns det mesta från webbkatalogen sorterade i våra överskådliga ställ.

MILJÖAGENTURER säljer kakel, parkett och laminat till företag. Vi har lager i Sverige för snabba leveranser, men hjälper också våra återförsäljare att köpa direkt från fabrik. Det ger tillgång till flera                                                                              tusen artiklar och den absolut senaste designen.

 

Golvabia importerar från ledande tillverkare och har ett stort sortiment av keramik. Snygg design och hög kvalité.

CC Höganäs Byggkeramik AB ingår i Ricchetti-gruppen, med säte i Italien och distribution över hela världen. Inom koncernen produceras keramiska plattor i Finland, Tyskland, Portugal och                                                                    Italien.