VI SÄTTER FÄRG PÅ TILLVARON

Färg av högsta kvalité i Vänersborg

Bra färg gör jobbet roligt

Färg kan bokstavligt talat sätta färg på tillvaron! En gammal möbel som har stått ståendes kan med hjälp utav en ny kulör bli riktigt trendig och en ny favorit möbel i hemmet. Eller kan ditt alldagliga sovrum plötsligt kännas som ett lyxigt hotellrum med hjälp utav en ny väggfärg. Vilket projekt du än är igång med att starta har Färg & Tapetlagret rätt målarfärg för dig! Målarfärg för både inomhus och utomhus Vi har produkter för både projekten inomhus och utomhus. Du hittar bland annat oljefärger, betsar och lacker för utomhusbruk. Hos oss får du alltid rätt målarfärg till rätt område. Tips och råd av vår kunniga personal I vår färgbutik i Vänersborg hjälper vi dig gärna med råd och tips av vår erfarna personal på bland annat vilken målarfärg som passar till vilket område eller kan du bli inspirerad och uppmuntrad till nya projekt. I vår färgbutik i Vänersborg hittar du alla tillbehör du kan tänkas behöva för att uppnå ett proffsigt slutresultat. Du hittar allt från markeringstejp, rollers samt penslar i flera storlekar. Rätt teknik gör också att slutresultat blir som du hoppats på. Vår kunniga personal hjälper gärna till och ger råd. Vi kan allt om färg!
Interiör med grönt

Våra leverantörer på färg

Våra leverantörer till butiken i Vänersborg är Jotun, Nordsjö färg, Hagmans, Cuprinol, Herdins och Wibo. Vi vet att det kan vara svårt att hitta den rätta kulören. Därför erbjuder vi färgprover som du gärna får låna hem för att du ska kunna hitta just den rätta kulören som du har tänkt dig.

Jotun logotyp
Vi erbjuder hela Jotuns färgsortiment, det ger ännu mera att välja på!
Nordsjö logotyp
Vi har Nordsjö färg och kulör för inredning och utomhus.
Hagmans logotyp
Från Hagmans har vi golvfärger och produkter för tak, såsom takpannelasyr mm.
Cuprinol logotyp
Vi har ett litet sortiment ifrån Cuprinol av ädellasyrer och oljor för utebruk.
Herdins logotyp
Herdins betser och lacker finns i vårt sortiment, vi har även deras golv och takprodukter.
Wibo Färg logotyp
Högkvalitativ äkta linoljefärg från Wibo Färg finns för beställning.
Cuprinol logotyp

Tjäralin är en leverantör inom färgbranschen som levererar förstklassiga produkter för att bevara och förnya huset. De använder bara de finaste råvarorna och vi har ett starkt fokus på att utveckling för att ligga steget före. 

Norska och svenska hus måste tåla mycket! Extrem kyla, stora nederbördsmängder och starkt solsken gör att huset måste skyddas väl för att hålla länge. Tjäralin har utvecklat produkter som är avsedda för nordiska förhållanden och som skyddar väl.

Välkommen in och prata färg, tapet, golv, badrum, kakel & klinker med oss!

Ni hittar oss på Parallellgatan 50 i Vänersborg.