MODERNT KAKEL OCH KLINKER

Få råd och tips på kakel och klinker av en kunnig branschperson

Klassiska leverantörerna av kakel och klinker med både modernt och stilrent

Rätt lösning med kakel och klinker gör stor skillnad i en byggnad, oavsett om det gäller en privat bostad eller ett företag.

Letar du efter klinker och kakel till badrum eller kök? Söker du inspiration och idéer? Vill du få råd och tips av en kunnig branschperson? Berätta för oss vad du drömmer om, så ska vi hjälpa digVi skapar tillsammans med dig en plan för vad du behöver och vill ha. Sedan arbetar vi effektivt och professionellt för att färdigställa dina önskemål.

Våra leverantörer på klinker och kakel

Välkommen in till vår butik i Vänersborg och bli inspirerad.

Konradssons Kakel
Konradssons Kakel är en av Sveriges ledande leverantörer av kakel, klinker och tillbehör. I butiken finns det mesta från webbkatalogen sorterade i våra överskådliga ställ.
Berry Alloc

Låt oss vara med och forma ditt badrum med spakänsla, din hall eller kök med unika plattor från Italien och Spanien! Bohman & son pratar inte bara plattor, utan känsla, ytor, strukturer och storlekar som i slutändan skapar just det badrum du har drömt om.

Golvabia

Här har vi samlat ett sortiment av keramiska produkter som är speciellt utvalt för den nordiska marknaden. Tidlöst har allt från enkla basprodukter som är bra och billiga, till produkter med högre grad av design. I Norden har man av tradition hållit fast vid små plattor, men trenden i världen går snabbt mot större och större plattor. Här erbjuder vi allt från mosaiker till plattor som är 60×60 cm. Vill man ha ännu större plattor så ordnar vi det också.

Välkommen in och prata färg, tapet, golv, badrum, kakel & klinker med oss!

Ni hittar oss på Parallellgatan 50 i Vänersborg.