Välj en sida

STORT UTBUD AV GOLV

Kontakta oss för råd och tips om ditt golv

Vi har det mesta inom golv

Färg & Tapetlagret erbjuder dig ett stort utbud av golv i butiken i Vänersborg. Vi har det mesta inom trägolv, parkett, laminatgolv, klickgolv, plastmattor och heltäckande mattor att välja mellan från flera av de ledande tillverkarna. Till vår butik i Vänersborg är du välkommen att bli inspirerad. De flesta av våra golv har en leveranstid på ca 1 vecka.

Kontakta oss för råd och tips om ditt golv
Vår personal på Färg & Tapetlagret har mer än 20 års erfarenhet och hjälper gärna dig med allt du kan tänkas undra om just ditt golv. Både ifall du ska byta ut eller helt enkelt fräscha upp ditt nuvarande. Vi hjälper gärna till och vägleder dig gärna om vilket golv vi tror passar just dig och dina behov samt vilka material och tillbehör du kan behöva till just ditt golv.

Laminatgolv

Laminatgolv

Ett laminatgolv är både slittåligt, praktiskt och har en hållbar yta vilket passar familjer med barn eller djur då det är ett otroligt slit tåligt golv.

Parkettgolv

Parket & trägolv

Parket eller trägolv blir oftast vackrare med tiden och ger golvet en levande känsla. Det går även behandla såsom att slipa eller olja in.

Click Vinyl

Click Vinyl

Click vinyl är ett utmärkt golv att använda i hall och kök då det är tåligt mot vatten. Det är även enkelt att installera, hållbart och ljuddämpande.

Klinker och kakelgolv

Klinker

Vi erbjuder klinkers i flera färger, former och storlekar. Klinker är slittåligt och passar både i badrummet, hallen eller varför inte till utomhus duschen.

Plastmatta

Plastmattor

Vi har våtrumsmattor i flera kulörer och mönster till ditt badrum. Det är ett bra alternativ till dig som vill ha ett lättstädat och prisvärt badrum.

Heltäckningsmatta i sovrum

Heltäckande mattor

Skapa hotell känsla i sovrummet med hjälp av heltäckningsmatta. Vi erbjuder hög kvalité och stort utbud av färger.

Våra leverantörer på golv

Välkommen in till vår butik i Vänersborg och bli inspirerad.

Kronotex

Oavsett om du behöver ett slitstarkt golv eller bara känner för något nytt, erbjuder Kronotex en mängd olika mönster med toppdesign och förstaklassig finnish.

Classen

Classen Group tillverkar högkvalitativa trä och träbaserade produkter för inredning. Classen är en av världens ledande leverantörer av laminatgolv.

Tarkett

Tarketts laminatgolv kombinerar funktionalitet med det bästa inom teknik och design. De är lika lättskötta som de är slitstarka, till ett pris som ger dig mer utrymme över till resten av inredningen hemma.

Berry Alloc

Alloc har producerat laminatgolv av högsta kvalitet sedan 1992. Inspirationen till golven kommer från Skandinavien.

Saga

Saga parkettgolv är så mycket mer än bara något att gå på. Golvet är grundstenen – väggar och tak kan du måla.

Golvabia

Golvabias Trägolv, Lightwood är ett smartare golv som är gjort av riktigt trä, med alla de goda egenskaperna som bra riktigt trä ger.

Konradssons Kakel

Konradssons Kakel är en av Sveriges ledande leverantörer av kakel, klinker och tillbehör. I butiken finns det mesta från webbkatalogen sorterade i våra överskådliga ställ.

Miljöagenturer

Miljöagenturer säljer kakel, parkett och laminat till företag. Tusen artiklar och den absolut senaste designen.

Höganäs

CC Höganäs Byggkeramik AB ingår i Ricchetti-gruppen, med säte i Italien och distribution över hela världen.

Forbo

Forbo Flooring erbjuder ett komplett sortiment av golv. Högkvalitativa produkter som förenar funktion, färg och design.

Välkommen in och prata färg, tapet och golv med oss!

Ni hittar oss på Parallellgatan 50 i Vänersborg. Öppet vardagar 09.00-18.00, lördagar 10.00-13.00.