STORT UTBUD AV GOLV

Kontakta oss för råd och tips om ditt golv

Hitta rätt golv

Golvet är en viktig inredningsdetalj som många tar för givet, ända tills det börjar bli så pass slitet att det är dags att byta ut det. När man ska göra vid finns det två olika alternativ: att fräscha upp det eller lägga nytt. Oavsett vilket kan du vända dig till oss på Färg & Tapetlagret, så hjälper vi dig att renovera ditt nuvarande golv eller hitta ett passande golv som du kommer att känna dig nöjd med under många år framöver.

Olika typer 
Idag finns det många typer av golv att välja bland. Förutom att golvet kan bli en snygg inredningsdetalj är det viktigt att välja ett golvslag som är specialanpassat för rummets användningsområde och dina personliga behov. I ett kök eller badrum finns det exempelvis särskild anledning att lägga ett golv som är känsligt för vatten eftersom golvet av naturliga skäl kan råka blötas ner då och då.

Brett sortiment
Hos Färg & Tapetlagret finner du ett brett sortiment av laminatgolv, click vinyl, parkett och trägolv från många olika leverantörer för att du ska hitta golvet som passar just ditt hem. Du kan dessutom vända dig till oss om du är sugen på att lägga in en heltäckningsmatta i sovrummet eller om du letar efter en skyddande matta till badrummet.

Erfaren personal
Färg & Tapetlagret har mer än 20 års erfarenhet av golv i ryggen och vi vill mer än gärna dela med oss av vår kunskap till dig för att du ska kunna förverkliga dina visioner för ditt hem. Vi hjälper gärna till med allt du kan tänkas fundera över angående ditt golv. Välkommen till vår golvbutik i Vänersborg!

Laminatgolv

Laminatgolv

Ett laminatgolv är både slittåligt, praktiskt och har en hållbar yta vilket passar familjer med barn eller djur då det är ett otroligt slit tåligt golv.
Parkettgolv

Parkett & trägolv

Parkett eller trägolv blir oftast vackrare med tiden och ger golvet en levande känsla. Det går även behandla såsom att slipa eller olja in.

Click Vinyl

Click Vinyl

Click vinyl är ett utmärkt golv att använda i hall och kök då det är tåligt mot vatten. Det är även enkelt att installera, hållbart och ljuddämpande.
Plastmatta

Plastmattor

Vi har våtrumsmattor i flera kulörer och mönster till ditt badrum. Det är ett bra alternativ till dig som vill ha ett lättstädat och prisvärt badrum.
Heltäckningsmatta i sovrum

Heltäckande mattor

Skapa hotell känsla i sovrummet med hjälp av heltäckningsmatta. Vi erbjuder hög kvalité och stort utbud av färger.

Våra leverantörer på golv

Välkommen in till vår butik i Vänersborg och bli inspirerad.

Miljöagenturer
Miljöagenturer säljer kakel, parkett och laminat till företag. Tusen artiklar och den absolut senaste designen.
Tarkett
Tarketts laminatgolv kombinerar funktionalitet med det bästa inom teknik och design. De är lika lättskötta som de är slitstarka, till ett pris som ger dig mer utrymme över till resten av inredningen hemma.
Forbo
Forbo Flooring erbjuder ett komplett sortiment av golv. Högkvalitativa produkter som förenar funktion, färg och design.
Golvabia
Golvabias Trägolv, Lightwood är ett smartare golv som är gjort av riktigt trä, med alla de goda egenskaperna som bra riktigt trä ger.

Välkommen in och prata färg, tapet, golv, badrum, kakel & klinker med oss!

Ni hittar oss på Parallellgatan 50 i Vänersborg.